WerkMaat
De Kassen 13
3833 SE Leusden
06 19 67 57 02
Claudie Ebing
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Beschermd werken in plaats van dagbesteding!

Afwisseling in het werk
Hoe een werkweek eruit ziet, is voor elke werkmaat anders. We bieden elke dag andere werkplekken aan. Hierdoor kunnen we bij veel winkels en bedrijven aan het werk en bieden we afwisseling voor onze werkmaten.

Huiskamer
We hebben een huiskamer in Leusden. Hier starten we om 9.00 uur om de dag voor te bereiden. Om 10.00 uur beginnen we op de werkplek. Tegen 15.00 uur zijn we weer terug in de huiskamer en sluiten de dag af in een persoonlijk gesprek en/of samen met de groep. Wat past op het moment.

Vervoer
Een belangrijk onderdeel van een goede werkdag is het vervoer van huis naar werk en terug. Daarom bieden wij dit ook aan als de werkmaat niet zelfstandig kan komen. Het dagtarief is afhankelijk van de woonplaats.

Eigen werkrooster en leerdoelen
Je onderzoekt samen met je mentor de voor jou best passende werkplekken uit het aanbod. We kijken samen naar wat je leuk vindt om te doen, waar je graag in wilt groeien en hoeveel afwisseling je prettig vindt. Samen komen we tot een persoonlijk werkrooster en plan dat we regelmatig samen evalueren.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Beschermd werken in plaats van dagbesteding! Iedereen moet mee kunnen doen in het gewone dagelijkse leven. WerkMaat is er voor de (jong)volwassenen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

Samen aan het werk bij winkels en bedrijven in de buurt
Als werkmaat ga je in een klein groepje van maximaal 5 werkmaten met onze werkbegeleider aan het werk bij winkels en bedrijven in de buurt. We zoeken zoveel mogelijk aansluiting bij het dagelijkse werk dat past bij wat jij kan en wil. Je werkt gewoon lekker mee in de winkels met plezier en zonder werkdruk. En dus noemen we het geen dagbesteding maar beschermd werken.

Toon meer ˅

Categorie
horeca
hotel
overig
winkel

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
jongeren
verstandelijke beperking
Volwassenen

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving