Serviceteam Nieuwenoord
Nieuwenoordlaan 12
3744 PA Baarn
0356475252
Klantbureau
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Bij het ServiceTeam Nieuwenoord doe je allerlei verschillende taken. Zoals taarten bakken, stofzuigen en koffie en thee verzorgen bij vergaderingen. Zo kan je van alles leren.

Openingstijden
ma
08:30 - 15:30
di
08:30 - 15:30
wo
08:30 - 15:30
do
08:30 - 15:30
vr
08:30 - 15:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Het ServiceTeam Nieuwenoord bestaat uit 5 tot 6 mensen met een verstandelijke beperking. Als medewerker van het ServiceTeam werk je zo zelfstandig mogelijk. Natuurlijk is er ook ondersteuning van de begeleiders. Ook leer je van elkaar. Je kan een maatje krijgen, die jou helpt om je sneller thuis te voelen. Maar je kan ook aangeven als je liever alleen werkt.

Het werk
Als medewerker van het ServiceTeam doe je allerlei huishoudelijke taken. Je zorgt dat vergaderzalen netjes zijn en zet koffie en thee klaar. Je maakt de koffieapparaten schoon en vult thee, suiker en melk bij. Soms doe je de was of stofzuig je de hal. Bijna elke dag bakken we wel iets lekkers. Bijvoorbeeld jam, granola of pindakaas. En mensen kunnen bij het ServiceTeam ook lekkere taarten kopen!

De werkplek
Je werkt in het kantoor op het woonpark Nieuwenoord in Baarn. Daar kom je cliënten, medewerkers en bezoekers tegen. Zo kun je wel eens met iemand een praatje maken. Vanuit het kantoor loop je zo naar de supermarkt, het Cultureel Centrum, de Kwekerij en Boerderij De Huydecoper. De bus stopt elk uur of halfuur voor de hoofdingang van Nieuwenoord.

Jouw ontwikkeling
Bij het ServiceTeam Nieuwenoord kan je veel leren. Je doet namelijk veel verschillende dingen. Je werkt op het woonpark, in een omgeving waar fouten maken mag. De begeleiding helpt je namelijk graag bij het leren van nieuwe dingen. Ook kan je een cursus of opleiding doen, in jouw tempo. Zo kan het ServiceTeam een opstapje zijn naar een dagbesteding midden in de maatschappij.

Meer weten en aanmelden?
Kom gerust eens kijken bij het ServiceTeam. Zo kan je zien of het iets voor je is.
Aanmelden voor het ServiceTeam kan via het Klantbureau.

Toon meer ˅

Categorie
buurthuis
horeca
koken
schoonmaak

Doelgroepen
autisme
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving