L.D.P. Amerpoort
Leeuwendalersplein 12
3813 LE Amersfoort
035 647 52 52
Klantbureau Amerpoort
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

LDP staat voor Leeuwendalersplein en voor Leren door Praktijk.

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Cliënten met een (ernstige) meervoudige verstandelijke beperking vinden hier in Amersfoort Schothorst een gevarieerde dagbesteding.

Voor wie
Leren Door Praktijk is een dagbesteding voor jongvolwassenen met een (ernstige) meervoudige verstandelijke beperking ((E)VMB).

De dag
Bij Leren door Praktijk gebruiken we de kracht van dagelijkse dingen. Boodschappen doen, opruimen, koken, een spelletje doen. Door de dag heen wisselen we activiteiten en rust af. We doen dingen samen, maar is er ook voldoende tijd om in alle rust een boekje te lezen of iets anders voor jezelf te doen.

Het gebouw
De dagbesteding zit op de begane grond van de locatie Leeuwendalersplein. Direct ernaast zit het logeerhuis Buitenhof, dat via een tussendeur bereikbaar is. Daardoor kan de dagbesteding ook gebruikmaken van de extra grote badkamer en de rustruimte van het logeerhuis. Leren door Praktijk heeft een tillift en andere voorzieningen voor dagelijkse verzorging. De manoeuvreerruimte voor grote rolstoelen is beperkt. Het Leeuwendalersplein is een rustige straat in de Amersfoortse wijk Schothorst, op 10 minuten lopen van het winkelcentrum en een prachtig park.

Jouw ontwikkeling
Al doende zet je kleine stappen. Leren door Praktijk, dus. Samen bekijken we wat je wilt leren en hoe je je zou kunnen ontwikkelen. Iedereen heeft zijn of haar eigen leerdoelen. We zoeken binnen en buiten de dagbesteding naar mogelijkheden om steeds een stapje verder te komen.

Toon meer ˅

Categorie
overig

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving