Capabel.
Albrandswaardsedijk 194
3172XB Poortugaal
0650212080
Ellen Visser
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Capabel is een nieuwe dagbesteding op het terrein van restaurant Abel, in een prachtig recreatiegebied onder de rook van Rotterdam, op de grens van Poortugaal en Rhoon. Bij Capabel richten we ons op jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Mensen voor wie een mooie werk-, leerplek niet altijd even vanzelfsprekend is. De basis is inclusiviteit. Iedereen is waardevol en dus werken we hier met elkaar samen.

Zou je graag in de horeca of recreatie willen werken en ben je graag buiten bezig? Misschien past Capabel dan wel heel goed bij jou. Kom gerust eens langs! We zijn er op maandag, dinsdag en vrijdag, in de loop van het jaar verwachten we ook op donderdag open te gaan.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:30 - 15:30
di
08:30 - 15:30
wo
gesloten
do
gesloten
vr
08:30 - 15:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Bij Capabel bieden we een breed pakket aan werkzaamheden. Er is voor iedereen wel wat te doen. Iedere dag hebben we een gevarieerd programma. We starten en eindigen samen met de andere Samenwerkers in de huiskamer van Capabel en tussendoor lunchen we met elkaar. In de zomer doen we dat natuurlijk gewoon buiten. Hieronder hebben we wat voorbeelden van werkzaamheden voor je op een rijtje gezet. Wedden dat er ook iets leuks voor jou bij zit! Nieuwsgierig naar meer? Neem een kijkje op de site (of in het echt, nóg leuker)!

. Horeca-werkzaamheden zoals sinaasappels persen, tosti’s maken en werken in de ijssalon
. Horeca ondersteunende taken, bijvoorbeeld het poleren van het bestek, het rollen van de servetten en het samenstellen van de bakjes voor de high tea
. Schoonmaakwerkzaamheden en wassen, drogen & vouwen
. Werkzaamheden op het buitenterrein (onderhoud golfbaan en trouwtuin)

Toon meer ˅

Categorie
horeca
recreatie

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
jongeren
lichamelijke beperking
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving