Gemaakt door Ikke
Dokter Poelslaan, 58
6133XJ Sittard
0627207098
Conny den Dekker
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Vanuit PGB · 2 dagen per week (dinsdag en donderdag) heb ik een kleine dagbesteding te Sittard. Maximaal 8 personen per dag : veel aandacht, kleine groep, respect en optimaal klimaat voor groei. Bij voldoende deelname kunnen dagen worden uitgebreid.Deze vorm van dagbesteding is bedoeld voor mensen met een indicatie dagbesteding. Leeftijd en geslacht zijn hierbij niet van belang.Deze vorm van dagbesteding is laagdrempelig en is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om in een huiselijke, gezellige sfeer zijn dag invulling te geven. Dit kan zijn op creatief gebied, gewoon gezellig samen zijn, samen iets ondernemen of beleven etc. We hebben al een aantal activiteiten ontwikkeld om een zo’n gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen bieden. Zo hebben we creatieve activiteiten zoals houtbewerking, breien, schilderen en kleien. Kunnen we samen koken en bakken en zijn er tal van andere gezellige bezigheden zoals spelletjes doen, wandelingen maken, samen boodschappen doen etc. Samen kijken we natuurlijk wat jouw wensen zijn en passen we de mogelijkheden daarop aan.

De tijden en dagdelen dat je zou willen komen stemmen we in overleg samen af. Als je niet zelfstandig naar ons kunt komen, is er de mogelijkheid dat wij jou komen halen en weer thuisbrengen. Ook dat gaat in overleg.

Spreekt jou dit aan? Wil jij één van de nieuwe medewerkers worden? Of ken jij iemand die op zoek is naar zo’n dagbesteding? Heb je vragen of wil je een keertje komen kijken?

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
10:00 - 17:00
wo
10:00 - 17:00
do
gesloten
vr
10:00 - 18:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Wij maken allerlei knutselprojecten zoals houtbranden,verven etc . Verder word er samen gekookt en gegeten. Ook is er de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding van een gediplomeerd sportinstructeur

Categorie
handarbeid
houtbewerking
koken
overig
sport
zorg

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
dementie
doof slechthorend
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
Volwassenen
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving