Stichting Het Tussenstation
Schoolstraat 3
5124RM Molenschot
0644197814
Liesbeth Koenen-Rakhorst
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Stichting Het Tussenstation biedt mensen met een lichamelijk en verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid arbeidsmatige dagbesteding te volgen op één van onze locaties in ons pand.

Vanaf November 2021 zijn we gevestigd in een prachtig pand in Molenschot (Gemeente Gilze en Rijen), waar wij de volgende activiteiten gaan aanbieden.

Lunchroom De Tussenstop:
Een lunchroom waar onze cliënten/meewerkers op zelfstandige wijze, maar onder begeleiding, gaan zorgen voor onze gasten. Van het bereiden van een maaltijd tot het uitserveren, afruimen en de rekening presenteren aan de gasten. Maar ook meewerken in de keuken, spoelkeuken en huishouding behoort tot de mogelijkheden.

Cafetaria Het Tussendoortje:
In deze cafetaria zullen onze cliënten/meewerkers, onder begeleiding, de bestellingen noteren, de snacks bereiden en afgeven aan de klanten.

Atelier De Tussenruimte:
In dit atelier op de eerste verdieping kunnen vanaf begin 2022 op creatieve en circulaire wijze, onder begeleiding, mooie projecten worden gemaakt. We gaan onze projecten gebruiken en verkopen aan andere bedrijven. Materialen waar wij onder andere mee gaan werken zijn keramiek, houtbewerking en schilderen. Daarbij willen we zoveel als mogelijk werken met materialen afkomstig uit rest- of afvalstromen.

Tevens zijn wij DHL punt voor de gehele omgeving en kunnen mensen pakketjes brengen en halen en helpen wij de mensen hiermee.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
gesloten
wo
10:00 - 18:00
do
10:00 - 18:00
vr
10:00 - 18:00
za
10:00 - 18:00
zo
10:00 - 18:00

werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit gasten ontvangen, meehelpen in de bediening, meehelpen in de keuken en spoelkeuken, meehelpen in de cafetaria, meehelpen in de huishouding en verkoopbare producten maken in het atelier en het aannemen en afgeven van de DHL pakketten.

Categorie
handarbeid
horeca
houtbewerking
koken
kunst
overig
recreatie
schoonmaak

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving