Sterke Hand, Tekenen en Animaties
Het Karrewiel, 29
6846KL Arnhem
0627451116
Erwin Dompig
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Onze doelstelling, kleinschalige dagbesteding, integratie en participatie. Om dit te kunnen realiseren heeft Sterke Hand speciaal gekozen om kleinschalig teken en animatie lessen te geven en digitale vormgeving. Dit is vooral bedoeld voor zij die enig gevoel hebben voor creativiteit en houden van tekenen. Doel groep is vooral mensen die psychische problemen hebben en creativiteit ervaren als ontspanning.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
gesloten
wo
gesloten
do
09:00 - 17:00
vr
09:00 - 17:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

We beginnen de dag met heerlijke kopje thee of koffie en gaan samen kijken welk niveau tekentalent je hebt, laat je daardoor niet afschrikken want we gaan daarop dan verder bouwen.
Je kan kiezen of je eerst op papier wilt tekenen of direct digitaal.
Digitaal werken met Photoshop, CC Animate, After Effects en Studio Paint. ( dit leren we jou als je daar behoefte aan hebt.
We schrijven ook verhaaltjes en beelden het uit in illustraties en bieden jouw hulp waar jij het nodig hebt. Wat we je ook kunnen leren, is het hele proces van tekening tot bewegende animaties als jij dat graag zou willen. De mogelijkheden zijn er. Wil je een dagje komen kijken, neem dan gerust contact met ons op.

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid
ict computers
kunst
overig

Doelgroepen
gedragsproblemen
ouderen
psychische aandoening
vluchtelingen
Volwassenen

Kenmerken
Individueel werk
In de stad
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving