Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG Asten
0493-670251
Marius Elbers
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Het Levensatelier wil elke mens welkom heten en zien. Dit doen we door diverse vormen van creativiteit en ontspanning te organiseren en door op een persoonlijke, professionele en laagdrempelige manier ambulante hulp of ondersteuning te verlenen. We gaan hierbij uit van het holistisch denken en de eigen kracht van de klant.

In 2007 is Het Levensatelier geopend en is, als samenwerkingsverband van ruim 30 medewerkers, een private onderneming die op professionele wijze en in een ander ”jasje” Geestelijke Gezondheidszorg (psychotherapie) aanbiedt, maar ook andere vormen van ondersteuning, creatieve ontspanning en gezellige arrangementen. De medewerkers binnen Het Levensatelier zijn allen professionals met hun eigen specialisme. Het Levensatelier biedt een groot scala aan diensten aan, alles "op maat" naar behoefte van de cliënt of in lijn met de hulpvraag. Het Levensatelier is een door de overheid toegelaten WTZI- instelling waardoor de hulpverlening (GGZ) vaak wordt vergoed door zorgverzekeraars of gemeenten.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Bij Het Levensatelier wordt dagbesteding in creatieve zin geboden. Je kunt onder begeleiding aan de slag in ons sfeervolle en kleurrijke atelier. Schilderen, tekenen en diverse andere creatieve activiteiten zijn mogelijk. Je werkt in een groep van maximaal 10 personen en er is veel individuele aandacht. De gemaakte producten kunnen, als je wilt, in de winkel verkocht worden. Met de verkoop van zo’n product bevestig je dat iedereen een bijdrage kan leveren aan onze maatschappij. Daarnaast kunnen er ook werkzaamheden worden gedaan in de tuin of je kunt ingezet worden als gastvrouw of gastheer.

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid
houtbewerking
kunst
winkel

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
dementie
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
verslaving

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving