MultiMediaStation Amersfoort (Amerpoort)
Langegracht 37
3811 BW Amersfoort
035 647 52 52
Klantbureau Amerpoort
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

MultiMediaStation is een dagbesteding waar je aan de slag gaat met jouw creativiteit, talent en techniek.

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Maak jij graag mooie dingen? En houd je van fotografie, muziek of film? Op de dagbesteding bij Multimediastation maak met jouw ideeën en talent allerlei producties in beeld en geluid.

Het team
Bij Multimediastation komen jonge mensen met een licht verstandelijke beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is ergens goed in. Bijvoorbeeld rappen, schrijven, tekenen, fotografie, filmpjes monteren of muziek maken. Soms werk je in groepjes en soms alleen. De begeleiders helpen je met de techniek. Ook helpen ze je om te ontdekken waar jij goed in bent.

Het werk
Bij Multimediastation ga je aan de slag met je eigen ideeën. Misschien maak je figuren van papier maché die optreden in een filmpje van iemand anders. Of maak je een stop motion filmpje met Legopoppetjes. Of maak je je een montage met tekeningen en foto’s van internet. Op ons YouTubekanaal zie je wat andere deelnemers aan Multimediastation hebben gemaakt. Ook zie je werk op onze website www.multimediastation.nl.

De werkplek
Multimediastation zit in de Amersfoortse binnenstad. Je komt zelfstandig met de fiets, de trein, de bus of lopend. Allerlei materialen zijn aanwezig. Zo hebben we geluidsapparatuur, camera’s, computers om filmpjes te monteren, belichting en een groene wand. Je hoeft dus niet zelf allerlei apparatuur te hebben. Multimediastation Amersfoort zit in De Elleboog, aan de Langegracht 37. Daar delen we het pand met andere creatieve dagbestedingen van Amerpoort.

Jouw ontwikkeling
Het is fijn als je kunt lezen en schrijven. Je leert om te werken met allerlei apparatuur rondom beeld en geluid. Ook leer je hoe je je eigen idee uitwerkt tot een kunstproject.

Toon meer ˅

Categorie
buurthuis
ict computers
kunst
muziek

Doelgroepen
autisme
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving