Werkkracht
Raadhuislaan 5
5341 GL Oss
0412-611966
Rob de Veer
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

WIE ZIJN WIJ
Bij Werkkracht werken dagelijks zo’n 30 tot 35 mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking verdeeld over een aantal ruimtes.
Naast deze gezamenlijke werkruimtes hebben we ook ruimtes waar mensen die behoefte hebben aan een eigen werkplek zonder prikkels, op hun gemak individueel kunnen werken.
Werkkracht staat midden in de maatschappij. We werven opdrachten bij plaatselijke bedrijven, bij de gemeente Oss en bij tal van andere organisaties en instellingen in de omgeving. Daarnaast verrichten we allerlei hand- en spandiensten bij festivals in de omgeving zoals FestyLand, Alle remmen Los, 24-uurs solexrace en Paaspop.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:30 - 16:30
di
09:30 - 16:30
wo
09:30 - 16:30
do
09:30 - 16:30
vr
09:30 - 16:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

WAT DOEN WE
We verrichten verzendwerk, licht montagewerk, sorteerwerk, ompak- en inpakwerk voor een aantal internationale bedrijven.
Wat wij het allerbelangrijkste vinden, is dat je met plezier naar Werkkracht komt en een fijne dag bij ons hebt. We bespreken daarom eerst met elkaar wat je graag doet, wat je goed kunt en wat je zou willen leren. Het werk zien wij niet als doel, maar als middel om je te ontplooien, om structuur aan te brengen in je dag, om mensen te ontmoeten en om nieuwe vaardigheden te leren. Samen werken we toe naar de doelen in je individueel ondersteuningsplan. Ben je er klaar voor om door te stromen naar een bedrijf in de buurt? Onze jobcoach gaat graag voor je op zoek naar een fijne werkplek.

Toon meer ˅

Categorie
overig

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving