Serviceteam Vosseveld Amerpoort
Birkstraat 84
3768 HJ Soest
035 647 52 52
Klantbureau Amerpoort
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Het Serviceteam Vosseveld is een actieve groep van jongvolwassenen en volwassenen met een matige verstandelijke beperking.

Openingstijden
ma
08:30 - 15:30
di
08:30 - 15:30
wo
08:30 - 15:30
do
08:30 - 15:30
vr
08:30 - 15:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Deze groep van 14 cliënten is een dienstverlenende groep, die vanuit het kantoor Vosseveld service verleent aan de medewerkers in het kantoor en aan de cliënten die dagbesteding hebben op Vosseveld.

De cliënten van het serviceteam verrichten in het kantoor Vosseveld allerlei catering- en huishoudelijke werkzaamheden. Ze verzorgen koffie en thee voor vergaderingen, verzorgen de catering door het oa maken van broodjes, soep, salades . Als lunchhap of als catering bestelling. Ook zorgen wij ervoor dat de keukens spik en span zijn. Maar ook verrichten de cliënten kantoorwerkzaamheden, bijvoorbeeld het ontvangen van bezoekers, het rondbrengen van de post en het op verzoek versnipperen van documenten, oud papier verzamelen. Verschillende buitenactiviteiten zijn: buiten vegen, zout strooien, ramen lappen, in de moestuin werken, papier prikken, wandelen met cliënten (rolstoelers) van de dagbesteding.

Op diezelfde dagbesteding werken drie van onze cliënten iedere ochtend in de keukentjes, zij doen de afwasmachine uit en in ruimen, maken schoon en maken fruit schoon voor de fruithap.

De cliënten van het Serviceteam doen het werk zo zelfstandig mogelijk. Ze beginnen ’s ochtends aan tafel, bespreken de dag en verdelen de taken, waarna de werkzaamheden beginnen. De sfeer is dynamisch en gezellig. Iedere dag is anders en vraagt van de cliënten een groot aanpassing vermogen. Wij zien cliënten hier erg in groeien. Ook hebben zij een intens contact met het kantoorpersoneel en beleven hier veel positieve momenten mee.

De cliënten leren samenwerken en ze leren van elkaar. De cliënten voelen zich een volwaardig teamlid van Kantoor Vosseveld. Als een cliënt zich verder kan ontwikkelen of doorstromen helpen we daar bij.

${carousel}
Foto's: Ineke Oostveen.

Ligging
Het Serviceteam Vosseveld werkt vanuit het kantoor op het groene, parkachtige terrein Vosseveld in Soest. Op het terrein van Vosseveld zijn 4 woningen voor kinderen en jongvolwassenen met een ernstig meervoudige beperking en een dagbestedingsruimte voor 24 jongeren met een ernstig meervoudige beperking. Vosseveld ligt aan de Birkstraat, de doorgaande weg van Soest naar Amersfoort. De locatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de buurt bevindt zich een klein winkelcentrum, Het paardenkamp Soest, educatie boerderij het Gagelgat en het bos.

Toon meer ˅

Categorie
horeca
koken
schoonmaak

Doelgroepen
autisme
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving