Jobfactory
Engelseweg 127
5705 AC Helmond
0492 574 798
Nanette Smeelen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

We gaan uit van iemands kracht

Ben jij op zoek naar een leuke dagbesteding in Helmond? Dan is de Jobfactory iets voor jou. Ieder mens is uniek en heeft eigen dromen en eigen krachten. Wij gaan in alles wat wij doen uit van de persoonlijke wensen en krachten van mensen en sluiten hierop aan met een zinvolle en waardevolle dagbesteding. Door te doen waar je blij van wordt én waar je goed in bent, krijg je zelfvertrouwen, enthousiasme en ritme. Dat gaat je helpen om stappen te zetten naar een krachtig leven.

Écht werk, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden

Werken bij Jobfactory, dagbesteding in Helmond, lijkt heel erg op werken in een reguliere werkomgeving. We passen het werktempo en de werkzaamheden aan op wat voor jou mogelijk is. Op onze afdelingen werken wij voor echte klanten: opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Zo hebben we een timmerwerkplaats, een creatieve werkplaats, een productie-afdeling en een keuken. In de keuken bereiden we verse kant-en-klaar-maaltijden, die in de Super Sociaal worden verkocht.

Skôn, ons eigen meubelmerk

Naast werken voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, hebben we óók ons eigen meubelmerk: Skôn. We kijken bij Skôn als eerste naar wat iemand (nog beter) wil leren. Daar bedenken we producten bij. De producten worden verkocht op verschillende plekken in Helmond. Zo hebben we ook een eigen winkel in het gebouw van Stichting Kringloopwinkel Helmond.

Een fijne, veilige omgeving

Je werkt bij onze dagbesteding in Helmond samen met andere deelnemers, jouw collega’s. Op de afdelingen is de sfeer fijn. Er is ruimte om alleen te werken, maar ook om samen te werken. Zo leg je op een gemakkelijke manier contact met anderen, als je dat wilt.

Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt, dat jij je werk goed kunt doen en dat je daarbij de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Werk jij liever in een rustige omgeving? Dan is werken bij de Bundertjes wellicht wat voor jou! Neem eens een kijkje op https://smo-helmond.nl/aanbod/dagbesteding/de-bundertjes/

Kijk ook eens op de website van ons eigen meubelmerk Skôn!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 12:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

We kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, om te bepalen welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Er zijn voldoende mogelijkheden. Zo hebben we een timmerwerkplaats, creatieve werkplaats, productie-afdeling en een keuken. Het is ook mogelijk om mee te werken aan ons eigen meubelmerk Skôn. Daarbij kijken we naar welke talenten of vaardigheden jij hebt en verder wilt ontwikkelen. Daar ontwerpen wij producten bij. Door te werken aan de producten oefen je de vaardigheden en wordt dit steeds makkelijker voor je. De vaardigheden die je leert komen goed van pas op de arbeidsmarkt.

Toon meer ˅

Categorie
fabriek
handarbeid
houtbewerking
koken
recycling

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
verslaving
vrijwilliger

Kenmerken
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Drukke omgeving