Millsveld
Krommedijk 24
5451 NL Mill
06-57932663
Jelle Albers
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Millsveld biedt activiteiten en werkzaamheden op maat voor mensen met dementie of NAH tot ongeveer 67 jaar. Samen kijken we wat er nog wel kan en daar gaan we voor!

Jonge mensen met dementie of NAH hebben moeite met het vinden van een passende dagbesteding. De reguliere dagbestedingen zijn vaak gericht op ouderen en sluiten niet aan op de wensen en behoeften.

Het concept van Millsveld is specifiek gericht op jonge mensen met dementie of NAH. Dit zie je terug in de werkwijze, de inrichting van het gebouw, de begeleiding en het activiteitenaanbod.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
10:00 - 16:00
wo
gesloten
do
10:00 - 16:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Er zijn geen verplichte gezamenlijke activiteiten. Deelnemers kunnen samen of individueel aan de slag. We hebben ook geen vast activiteitenaanbod. Per persoon kijken we waar de interesses liggen en hierbij gaan we de juiste werkzaamheden en activiteiten zoeken. Voorbeelden van activiteiten zijn: hout- en metaalbewerking, creatieve activiteiten, sport, recycling werkzaamheden, koken, fietsonderhoud, schilderen, tuinieren, tuinbouw, dier verzorging, onderhoud aan het erf, huishoudelijke activiteiten.

De begeleiding die hierbij nodig is wordt op de deelnemer aangepast. Iemand kan bijvoorbeeld de hele dag zelfstandig bezig zijn met minimale sturing en een ander heeft weer wat intensievere begeleiding nodig. Samen stellen we een trajectplan op waarin beschreven staat hoe we dit samen doen. Regelmatig evalueren we met deelnemers, familie en andere betrokken disciplines.

Wij kijken naar wat deelnemers nog wel kunnen en zorgen ervoor dat iedereen weer wordt uitgedaagd en er toe doet. Het uitgangspunt is dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis toe gaat en een gezellige, actieve dag heeft gehad.

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
houtbewerking
koken
kunst

Doelgroepen
dementie
niet aangeboren hersenletsel

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Weinig begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving