Meander Amerpoort
Maatweg 3
3813 TZ Amersfoort
06-82941910
J. van den Berg
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Meander

Dagbesteding Meander is een dagbesteding in het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Een bijzondere locatie waar de hele samenleving samenkomt op één plek.

Openingstijden
ma
08:00 - 16:00
di
08:00 - 16:00
wo
08:00 - 16:00
do
08:00 - 16:00
vr
08:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Dagbesteding Meander is een actieve groep van jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. De cliënten doen servicegerichte werkzaamheden en ondersteunen het horecateam van het ziekenhuis. Samen zorgen zij ervoor dat het restaurant er netjes uit ziet.

Ze persen sinaasappelsap, maken tosti’s en sandwiches, helpen de koks met snijwerk, leggen kaasbroodjes, saucijzenbroodjes en gevulde koeken klaar en vullen de koeling bij. Daarnaast beheren ze de afruimband, maken de tafels schoon, vouwen de servetten en vullen het servies bij. Kortom ze hebben allerlei leuke taken in en rondom het restaurant.

Naast alle taken in en om het restaurant, helpen zij ook met verschillende voorbereidende werkzaamheden in de patiëntcatering. Ook ondersteunen ze hier en daar wat in de linnenkamer.

Dagbesteding Meander is een uitdagende werkplek waar voor cliënten veel mogelijkheden zijn om zich verder te ontwikkelen en werkzaamheden uit te breiden. De cliënten die hier werken kunnen zich goed bewegen, zijn gastvrij en netjes en kunnen omgaan met alle prikkels in het ziekenhuis. Ook hebben zij een dagbestedingsindicatie.

Toon meer ˅

Categorie
horeca
koken
schoonmaak

Doelgroepen
autisme
doof slechthorend
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Drukke omgeving