Amfors Amerpoort
Uraniumweg 15
3812 RJ Amersfoort
035 647 52 52
Klantbureau Amerpoort
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Amfors Dagbesteding heeft een vaste plek in een productiehal van sociale werkplaats Amfors in Amersfoort. Je werkt in een apart deel van de productiehal, op je eigen tempo en met extra begeleiding. Taken zijn bijvoorbeeld inpakken en ompakken, monteren en stickeren. Je kunt nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen. Dagbesteding Amfors is een samenwerking van Amfors en Amerpoort.

Openingstijden
ma
09:00 - 15:30
di
09:00 - 15:30
wo
09:00 - 15:30
do
09:00 - 15:30
vr
09:00 - 12:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Het team
Amfors dagbesteding is er voor mensen met een dagbestedingsindicatie. Je hebt bijvoorbeeld een (lichte) verstandelijke of lichamelijke beperking, psychische- of gedragsproblemen, of een combinatie daarvan. De begeleiders leren je zo zelfstandig mogelijk werken binnen het productiebedrijf van Amfors. Je werkt aan persoonlijke doelen en je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Bij Amfors dagbesteding werken 10 tot 16 cliënten.

De werkplek
Binnen Amfors is het belangrijk dat je sociale vaardigheden hebt of hierin leerbaar bent. Zo moet je kunnen omgaan met grote groepen mensen, bijvoorbeeld tijdens de lunch in het grote bedrijfsrestaurant. Ook is het belangrijk dat je weerbaar bent (sociaal, drugs, tabak). Je moet kunnen omgaan met de dynamiek en hectiek van een groot bedrijf. Je werkt in een grote productiehal waar van alles gebeurt en veel geluid is. Ook kan het werk variëren.

Jouw ontwikkeling
Bij Amfors dagbesteding kunnen we je begeleiden en kun je competenties ontwikkelen. We kijken naar jouw wensen en ontwikkelmogelijkheden en dagen je graag uit! Wanneer je jouw doelen hebt behaald, kunnen we verder kijken naar jouw wensen:
•Binnen een van de afdelingen of bedrijven van Amfors
•Via jobcoaching van Werktzo
•Bij Amfors dagbesteding blijven
•Naar een andere dagbesteding binnen Amerpoort

Toon meer ˅

Categorie
fabriek
handarbeid

Doelgroepen
autisme
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
verslaving
vrijwilliger

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving