Zorgimkerij Ecopoll
Leiweg 7
5386KR Geffen
085 444 46 45
Jasper Schuurmans
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Ben jij op zoek naar een bijzondere dagbesteding waar je rust kunt vinden en de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontplooien? Dan ben je bij onze Zorgimkerij Ecopoll in Geffen aan het juiste adres! Zorgimkerij Ecopoll is een dagbestedingslocatie waarbij jong en oud van harte welkom zijn. Wij bieden zorg op maat en dat doen we door naar jouw en jullie wensen te luisteren.

Zorgimkerij Ecopoll is echt iets voor jou als:
- Jij als mantelzorger niet meer aan rust toe komt terwijl je daar echt zo erg aan toe bent. Je komt
- Je het eng vindt om jouw dementerende ouder of partner zomaar ergens achter te laten. Je bent op zoek naar een fijne en veilige plek waar jullie beiden met een goed gevoel naartoe gaan.
- Je dementerende ouder of partner is nog te fit is om stil te zitten. Hij is graag bezig en in beweging en dat gun je ze ook. Ruimte om zichzelf te ontplooien.
- Jullie liever bezig zijn met alles wat nog wel kan en lukt, in plaats van wat niet meer kan. En dat is het allerbeste en het allermooiste wat je kunt bieden.

Zorgimkerij Ecopoll heeft een kwaliteitssysteem (ISO9001:2015), is een leerbedrijf en werkt met gediplomeerd personeel. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor onze dagbesteding te bespreken. Zo is het bij ons ook mogelijk om een halve dag te verblijven. Wij bieden dagbesteding vanuit verschillende financieringsvormen zoals: WMO, WLZ en PGB.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
10:00 - 16:00
di
10:00 - 16:00
wo
10:00 - 16:00
do
10:00 - 16:00
vr
10:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

De werkzaamheden en activiteiten zijn zeer divers, waarbij er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt. Er worden zowel binnen als buiten werkzaamheden verricht. De activiteiten variëren van dieren verzorgen tot huiselijke binnen activiteiten. De activiteiten vinden plaats in en rondom het huis en het bijzondere bijenmuseum. Houd je van dieren? Dat komt goed uit want we hebben bij Zorgimkerij Ecopoll ezels, koeien, kippen, honden en hamsters!

Een keer in de week is er een bewegingsagoog en kijkt er een fysiotherapeut mee. We kijken samen wat er bij jou past en wat jij graag wil doen binnen onze dagbesteding. We vinden het belangrijk om mensen dichterbij de natuur te brengen en je kunt daarbij genieten van een enorm grote bewegingsvrijheid. Ook op de duofiets kun je er lekker samen op uit trekken en indien je rust nodig hebt, dan is dit vanzelfsprekend mogelijk.

Kortom: bij Zorgimkerij Ecopoll wordt de dagbesteding zo voor jou ingericht dat jij altijd op je plek zal zitten!

Stuur ons een bericht en we kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij Zorgimkerij Ecopoll in Geffen!

Thea en Jasper

Toon meer ˅

Categorie
dieren
groenvoorziening
handarbeid
houtbewerking
koken
kunst
muziek
overig
recreatie
winkel
zorg

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
dementie
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving