Labyrint
Hoofdweg 94
9678 PP Westerlee
0597-870033
Leo Koenen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Onze mooie dagbesteding ligt tussen Winschoten en Veendam.

Wij bieden diverse vormen van dagbesteding en iedereen kan er wel vinden wat hij of zij zoekt.
Onze dagbesteding op een rijtje:

De creatieve dagbesteding:
We noemen deze dagbesteding wel ‘creatief’, maar dat hoef je niet echt te zijn als je op deze dagbesteding komt. Er worden wel leuke dingen gemaakt, zoals kerstversiering, halloweenpoppen, carnavalsmaskers en paasmandjes en ook zijn er mensen die 3D-kaarten maken of kralenkettingen.
Van tijd tot tijd kun je meedoen aan een workshop, zoals keramiek of glas-in-lood.
Maar er zijn ook mensen die het gewoon leuk vinden om een spelletje te doen (bijvoorbeeld rummycub, rara wie ben ik of sjoelen, we hebben zelfs een nintendo-switch voor de liefhebber), anderen puzzelen graag en sommige mensen kijken graag samen naar de televisie (tour de France, Olympische spelen!). En met mooi weer kun je ook lekker in de tuin gaan zitten om een boek of tijdschrift te lezen of te genieten van de mooie bloementuin.

De sportieve dagbesteding:
Bij deze dagbesteding staat bewegen centraal. Dat betekent dat we naar de sportschool gaan en naar het zwembad. Ook maken we wandelingen. Een gezonde dagbesteding dus onder deskundige begeleiding van Angelique die zich heeft gespecialiseerd in sport en voeding.

De groene dagbesteding:
Ben je graag buiten bezig dan is dit jouw dagbesteding. Je werkt in onze mooie bloementuin en je helpt ook onze kippen te verzorgen. Bij slecht weer kun je terecht in onze gezellige pipowagen waar je onder andere spelletjes kunt doen.
De horeca dagbesteding:
Achter in onze tuin hebben we een grote kas staan waar we een alcoholvrije horeca in hebben gemaakt en een geschenkenwinkeltje. We liggen aan fietsroutes (de NAP-route is de langste fietsroute van Nederland!) en wandelroutes (we zijn een stempelpost voor de Pronkjewailroute, dat is een route van 250 km langs alle mooie plekjes van Zuidoost Groningen). De fietsers en wandelaars verwelkomen we in onze tuin. Ook zijn we Gastvrijpunt van de ANWB.
In onze horeca verkopen we heerlijke ijsjes, drankjes (waaronder aparte moctails), smakelijke broodjes en iets lekkers voor bij de borrel, zoals bijvoorbeeld bitterballen.
In ons geschenkenwinkeltje verkopen we leuke en bijzondere geschenken. Ook zijn we een pakketpunt voor PostNL.
Jij helpt mee om al onze bezoekers gastvrij te ontvangen.

Het leuke is dat je niet per se een specifieke dagbesteding hoeft te doen. Wil je graag in de horeca werken en af en toe ook gaan sporten, dan kan dat gewoon.

Labyrint is kleinschalig en dat willen we ook zo houden. We hebben daarom geen grote groepen en we besteden veel persoonlijke aandacht aan je.
Van tijd tot tijd organiseren we ook aparte dingen en activiteiten in de tuin, zoals bijvoorbeeld een high tea, en soms doen we een uitstapje naar een leuke attractie.

Als je eens vrijblijvend bij ons een kijkje wilt komen nemen, dan ben je van harte welkom!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:30
di
09:00 - 16:30
wo
09:00 - 16:30
do
09:00 - 16:30
vr
09:00 - 16:30
za
11:00 - 17:00
zo
11:00 - 17:00

werkzaamheden

In de creatieve dagbesteding kun je leuke dingen maken. In de sportieve dagbesteding staat bewegen centraal en kun je meegaan naar de sportschool en het zwembad. In de groene dagbesteding help je in de tuin en bij het verzorgen van de dieren. In de horeca-dagbesteding help je in onze alcoholvrije horeca en in ons geschenkenwinkeltje.

Categorie
groenvoorziening
handarbeid
horeca
recreatie
winkel

Doelgroepen
autisme
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
Volwassenen
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving