Zorgboerderij Dommelhoeve
Cathalijnepad, 1
5491 GT Sint Oedenrode
0650563819
Mirjam van de Vossenberg
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Zorgboerderij Dommelhoeve, gelegen aan de rand van het dorp in het unieke Dommeldal, biedt dagbesteding aan mensen met een lichamelijke/psychische problematiek, mensen met een NAH (niet aangeboren hersenletsel), dementerenden en ouderen.
Door middel van dagzorg proberen we de kwaliteit van het leven te behouden of zelfs te verbeteren maar ook om de thuissituatie te ontlasten waardoor verblijf in een zorginstelling kan worden voorkomen dan wel worden uitgesteld.

De begeleiding van de zorg wordt gewaarborgd door gediplomeerden activiteitenbegeleidsters en verzorgenden IG, daarnaast is er ondersteuning door enthousiaste vrijwilligers. Het team werkt op vaste dagen.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:30 - 16:00
di
09:30 - 16:00
wo
09:30 - 16:00
do
09:30 - 16:00
vr
09:30 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Rondom de boerderij zijn vele mogelijkheden om te doen. Het kan actief zijn bij de dieren ( kippen, vogels en geiten) of in de tuinkas maar ook rondom de boerderij zijn vele klusjes. Maar ook gewoon genieten van de mooie omgeving, een wandeling maken en samen een spel of activiteit doen is ook zeker van waarde. Op de woensdag gaan we zwemmen in het binnenbad van Sint Oedenrode en op vrijdag is er een Yogales in de yogaruimte in de zorgboerderij. We kijken vooral waar iemand blij van wordt.

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
zorg

Doelgroepen
dementie
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening

Kenmerken
Groepswerk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving