Zeepmakerij De Elleboog
Langegracht 37
3811BW Amersfoort
035 647 52 52
Klantbureau
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

In de zeepmakerij van dagbesteding De Elleboog maak je allerlei mooie producten. En niet alleen van zeep.

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Voor wie
Werk je graag met je handen? En kan je netjes werken? Dan is dagbesteding bij de zeepmakerij van Pastorie de Elleboog misschien iets voor jou. In de zeepmakerij werken ongeveer 12 jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Iedereen werkt in zijn eigen tempo. We passen het werk aan wat jij al kan of wat je wilt leren.

Het werk
Een deel van het werk bestaat uit het maken van zeep. Meestal doe je dat samen met een begeleider. Bij het bedienen van de zeepmachine moet je heel schoon en netjes kunnen werken. We maken zeep in allerlei kleuren en vormen. Ook maken we mooie dingen van andere materialen. Zoals kaarten van geschept papier, bakjes van speksteen of houten tekstborden. We zijn met z’n allen heel trots op het resultaat! We verkopen de producten aan winkels, in ons eigen verkooppunt of op markten in Amersfoort en omgeving.

De werkplek
Pastorie de Elleboog biedt een veilige en vertrouwde werkomgeving, midden in Amersfoort. De zeepmakerij is op de eerste verdieping. Je werkt in je eigen groep. Maar je doet ook activiteiten met deelnemers aan de andere groepen. En je ontmoet regelmatig mensen die als klant spullen komen kopen of ophalen. Naast het werk nemen we tijd om te wandelen, te sporten of sociale vaardigheden te oefenen.

Jouw ontwikkeling
In Pastorie de Elleboog hebben we veel verschillende activiteiten. Daardoor kun je allerlei dingen uitproberen en oefenen. Wil je leren koekjes bakken? Of leren hoe je met klanten omgaat? Of mooie dingen leren maken? Dat kan allemaal. Ook besteden we veel aandacht aan sport, bewegen en gezond

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid

Doelgroepen
autisme
doof slechthorend
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving