Tip om de bestandsgrootte van je foto’s te verkleinen

Hoe kleiner de bestandsgrootte van je foto, hoe beter. In dit artikel leggen we uit hoe je de bestandsgrootte van je foto’s kunt verkleinen. Om jouw advertentie op jouwdagbesteding.nl eruit te laten springen, heb je mooie afbeeldingen nodig. Een afbeelding zegt immers meer dan duizend woorden. Het allerbelangrijkste voor een mooie podiumplek dat de afbeeldingen qua bestandsgrootte zijn verkleind, zodat jouw podiumplek sneller wordt geladen. Op jouwdagbesteding.nl kun je daarom afbeeldingen plaatsen met een maximale grootte van 2 MB. Om je een indruk te geven: wanneer je een foto maakt met je mobiel, dan is deze foto vaak al 4 MB of meer. Maar hoe verklein je de foto? Ik leg het je graag uit!

Comprimeer jouw foto met een online tool

Hoe kleiner de bestandsgrootte van je foto, hoe beter. Op Jouwdagbesteding kun je maximaal 8 foto’s uploaden met een maximale bestandsgrootte van 2MB. Zorg dat je de mooiste foto’s op je computer hebt staan. Ga vervolgens naar de website www.compressjpeg.com om deze foto’s te verkleinen. Nadat ze zijn verkleind, kun je ze direct downloaden en staan ze in je mapje ‘downloads’. Geef deze foto’s een geschikte bestandsnaam, zoals “dagbesteding-de-vlinder-uden” om deze vervolgens te uploaden voor jouw advertentie!

Hulp nodig?

Ben je met veel enthousiasme begonnen aan het maken van jouw dagbestedingsadvertentie, maar loop je toch vast? Geen probleem. Wij helpen je graag verder om samen een mooie podiumplek voor jouw dagbesteding te maken. Voor ons is het bijvoorbeeld een kleine moeite om jouw foto’s op maat te maken en te bewerken zodat ze net iets mooier uitkomen. Ook voor andere vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

6 + 15 =

Ruben-van-jouwdagbesteding