Mooie omschrijving door Zus &zo

Natuurlijk kennen wij zelf het verhaal en ons doel met Jouwdagbesteding perfect. Maar wat ons ook raakt is als we een mooie omschrijving door dagbesteding Zus &zo uit Kollum over Jouwdagbesteding teruglezen. 

De bewoording van dagbesteding Zus &zo op Facebook

“Het is heel erg belangrijk dat iedere deelnemer een goede werkplek heeft. Een werkplek wat aansluit bij zijn of haar interesses. Een werkplek waar hij of zij uitgedaagd wordt om nog verder te ontwikkelen. Een werkplek waar je iets kan leren want, wie je ook bent, hoe oud je ook bent, je bent nooit klaar met leren. Iedere dag leer je wel iets. Iets kleins of groots een klein beetje of heel veel.

Wij hebben ons begin december aangesloten bij ‘jouw dagbesteding’. Een initiatief van Ilse om deelnemers (en/of hun naasten) te helpen bij het kiezen van een dagbesteding die bij hem of haar past. Want wij weten dat het zo belangrijk is dat een deelnemer een goede mix krijgt van zorg, begeleiding en uitdaging.

 www.jouwdagbesteding.nl heeft 2 opties. Je meld je aan als dagbesteding zoals wij hebben gedaan. Je presenteert daar op een open en eerlijke manier jouw dagbesteding.

De andere optie is dat je een dagbesteding zoekt voor jezelf, één die past bij jou wensen en vaardigheden.Als je een fijne werkplek zoekt voor iemand anders kun je uiteraard ook zoeken via de website.

Wist je dat Ilse de site zo heeft kunnen maken dat degene die een dagbesteding zoekt zelf zijn of haar wensen kan aangeven door gebruik te maken van picto’s? Goed over nagedacht!

Denk jij dat werken bij Zus &zo iets voor jou is? Of voor iemand die je kent? Wij bieden iedere deelnemer de kans om 4 dagdelen met ons te werken. Zo kun jij ons een beetje leren kennen en wij jou. Want wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer een prachtige werkplek verdiend!”

dagbesteding-zus-en-zo

Wil je meer te weten komen over dagbesteding Zus &zo?

Dat begrijpen we hartstikke goed, want wat is Zus &zo een bijzonder mooie dagbesteding! Bekijk direct hun website of klik op onderstaande button om direct hun podiumplek te bekijken!

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

3 + 11 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl