Zus &zo
Kerkstraat 19
9291 CA Kollum
0629498936
Ineke van Dekken
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Vanuit Kollum biedt dagbesteding Zus &zo kleinschalige, persoonlijke en gezellige dagbesteding. Samen met onze deelnemers zorgen wij voor werkdagen met kleur, zingeving en uitdaging!

Onze dagbesteding richt zich op samenwerken. Met de deelnemer, hun naasten en de maatschappij. Wij werken ook samen met lokale ondernemingen en organisaties zodat we de zorg voor de kwetsbaren in onze maatschappij samen dragen.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Onze dag invulling is voor iedereen anders. Dagbesteding Zus &zo biedt maatwerk en daardoor krijgt iedere deelnemer een op maat gemaakt werkschema.

Wij bieden maatwerk aan omdat iedereen anders is. In de werkschema's houden wij rekening met de wensen en behoeften van de deelnemer.

Bij Zus &zo kunnen wij onder andere:

* creatieve activiteiten ondernemen. Creatief is erg breed en dat is ook wat ons aanbod is. We houden vaak rekening met seizoens activiteiten. zo maken we in de winter bijvoorbeeld een kerststukje. in de herfst helpen we de vogels door vetbollen te maken of vogelhuisjes. Heeft de deelnemer een activiteit bedacht? Dan gaan wij samen met de deelnemer opzoek naar hoe wij dit kunnen realiseren individueel of in groepsverband

* productiewerk. Voor een lokaal bedrijf verzorgen wij deels de inhoud van borrelpakketten. Wij verpakken dipstokjes, wegen dipsausjes af en verpakken dit. In de drukkere periodes zoals rond kerst helpen wij ook met het knippen van folies, het stempelen van de borreltassen etc.

* Bij Zus &zo is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Praktijkvoorbeeld: Deelnemer heeft een passie voor Sketchup, een online design software. Onze deelnemer krijgt de mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan bij Zus &zo met als doel het uitbreiden van haar kennis. Waar mogelijk helpt Zus &zo bij het leggen van contacten bij bedrijven om zo af en toe een opdracht te kunnen doen. Zo werken we samen aan haar portfolio.

* Koken & bakken: Wij verzorgen 2 maal per week de warme maaltijd voor een woonvoorziening in de buurt. Een mooie manier om vaardigheden te leren om wellicht zelfstandig aan de slag te gaan.

Toon meer ˅

Categorie
koken
kunst
overig
zorg

Doelgroepen
autisme
dementie
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving