5 tips voor de allermooiste podiumplek

Het maken van een podiumplek op Jouwdagbesteding is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan tegelijkertijd best lastig zijn. Want hoe zorg je er nou voor dat jouw podiumplek ertussenuit springt? Met deze 5 tips help ik je graag op weg. Wel ga ik je meteen al teleurstellen: een succesformule voor de allerbeste advertentie bestaat niet. Gelukkig maar, want hierdoor is iedere advertentie uniek en heb jij de vrijheid om jouw dagbesteding het allerbeste neer te zetten.

1. Bedenk vooraf wat de unieke kenmerken zijn

Wat altijd werkt voordat je een advertentie schrijft is dat je vooraf kort en kernachtig op papier zet wat jouw dagbesteding uniek maakt. Probeer dit vanuit de ogen van een gebruiker te bekijken. Dit is belangrijk omdat sommige unieke kenmerken voor jou vanzelfsprekend zijn, terwijl dit voor een gebruiker juist belangrijk is om terug te lezen in een advertentie. Wanneer je een stuk of 4 – 6 échte USP’s (Unique Selling Points) hebt opgeschreven, kun je hier vervolgens je podiumplek omheen schrijven.

2. Verleid met mooie afbeeldingen

Wellicht een open deur: een foto zegt meer dan duizend woorden. Niet heel letterlijk, maar de juiste afbeeldingen dragen enorm bij aan het gevoel wat je bij de gebruiker kunt overbrengen. Gelukkig kun je 8 afbeeldingen toevoegen. Ga aan de slag met goed fotomateriaal om iedereen die op jouw pagina komt te ‘verleiden’. Plaats een foto van het gebouw, een kijkje in de keuken (misschien wel letterlijk), een teamfoto en een foto van één van de werkzaamheden. Let er wel op dat je de bestandsgrootte van je foto verkleind. Hoe je dat doet, lees je hier.

3. Omschrijf kernachtig de werkzaamheden

In deze tijd wordt er steeds minder gelezen en hechten websitebezoekers steeds meer waarde aan kernachtige taal. Schrijf de werkzaamheden daarom kernachtig op. Door de werkzaamheden kort en duidelijk neer te zetten, houd je langer de aandacht van de lezer vast. Hierdoor wordt de kans dat een gebruiker contact met jouw dagbesteding wilt leggen of naar jouw eigen website gaat vergroot. 

4. Schrijf alsof je tegen iemand praat

Klinkt misschien raar, maar werkt wel. Websitebezoekers vinden het enorm prettig dat je je teksten schrijft, alsof je tegen ze praat. Waarom? Omdat de tekst dan een stuk interactiever en leuker om te lezen is!

5. Schakel onze hulp in

Ben je met veel enthousiasme begonnen aan het maken van jouw podiumplek, maar loop je toch vast? Geen probleem. Wij helpen je graag verder om samen een mooie podiumplek te maken. Voor ons is het bijvoorbeeld een kleine moeite om jouw foto’s op maat te maken en te bewerken zodat ze net iets mooier uitkomen. Ook voor andere vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

8 + 4 =

Ruben-van-jouwdagbesteding