Deel eenvoudig jouw podiumplek op social media

Een goede online zichtbaarheid is enorm belangrijk. Er zijn legio voorbeelden aan mooie initiatieven of dagbestedingen die enorm veel kwaliteit bieden, maar niet gevonden worden door potentiële cliënten. Ook social media is nu niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Wist je dat we gemiddeld in Nederland 98 minuten per dag besteden op onze social media? Daarom is het nóg leuker om jouw podiumplek op Jouwdagbesteding te delen met jouw social media volgers.

Waarom is het slim om jouw podiumplek te delen op social media

Een goede online zichtbaarheid is dus enorm belangrijk. De vraag die wellicht in je opkomt is waarom je jouw podiumplek überhaupt zou delen met je social media volgers: ze weten toch al wie je bent? En dat klopt ook. Grote kans dat jouw social media volgers jouw dagbesteding al enorm goed kennen. Maar doordat ze jouw dagbesteding ook goed kennen, zijn ze ook een soort van ‘fan’ geworden. Ze vinden het enorm leuk om te zien dat jij jouw dagbesteding (de dagbesteding waar zij dus trots op zijn) op de kaart aan het zetten bent. Grote kans dat je bericht vaak geliked en gedeeld wordt en dit zal ongetwijfeld veel aandacht genereren. 

Op deze 3 social media kanalen kun jij eenvoudig jouw podiumplek delen

Op Jouwdagbesteding kun je jouw dagbesteding op 3 verschillende kanalen delen: Whatsapp, Facebook en LinkedIN. Met name Facebook en LinkedIN zijn enorm interessant om jouw podiumplek onder de aandacht te brengen van jouw volgers. Whatsapp kun je weer heel goed gebruiken om jouw podiumplek te delen met je collega’s. Zo blijft iedereen betrokken bij de ontwikkelingen die jouw dagbesteding doormaakt.

jouw-dagbesteding-social-media

Zo deel jij eenvoudig jouw podiumplek!

Het delen van jouw podiumplek is erg eenvoudig. Ga naar de ‘alle dagbestedingen‘ pagina en klik vervolgens jouw podiumplek aan. Aan de rechterkant kun je een keuze maken op welk social media kanaal je jouw podiumplek wilt delen. 

meer-zichtbaarheid-voor-jouw-dagbesteding

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

9 + 1 =

Ruben-van-jouwdagbesteding