Dit is de ‘wat past bij jou’ vragenlijst

“Ik zoek een passende dagbesteding” is vaak de eerste vraag die wordt gesteld wanneer je op zoek bent naar een dagbesteding.  Alleen vanuit daar begint de speurtocht naar een passende dagbesteding pas écht. Maar omdat er zoveel verschillende dagbestedingen zijn, is het soms lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Gebruik de unieke ‘wat past bij jou’ vragenfilter van Jouwdagbesteding om binnen 5 vragen beantwoord te krijgen welke dagbesteding bij je past. Benieuwd hoe het werkt? We leggen het je graag uit.

 

Wat is de ‘wat past bij jou’ vragenlijst?

Wanneer je een dagbesteding zoekt via de ‘alle dagbestedingenpagina’ vind je hier een ruime keuze aan dagbestedingen. Deze ruime keuze kan soms overweldigend zijn. En waar moet je beginnen als je nog niet precies weet welke dagbesteding bij je past? Met de ‘wat past bij jou’ vragenlijst krijg je 5 vragen waaruit je steeds hetgeen dient te kiezen wat bij je past. Nadat je vragenlijst hebt ingevuld, komt hier een selectie aan dagbestedingen naar voren die waarschijnlijk het beste bij jou passen 

Welke 5 vragen worden gesteld?

Om tot een passende dagbesteding te komen worden er in totaal 5 vragen gesteld. De vragen zijn verschillend van aard en dat is juist de bedoeling: zo komt jouw voorkeur duidelijk naar voren. De volgende 5 vragen worden gesteld:

– Ben je liever alleen of in een groep?
– Ben je liever in de stad of buiten de stad?
– Heb je liever weinig of veel begeleiding?
– Ben je liever binnen of buiten?
– Ben je liever in een rustige of drukke omgeving?

Ga aan de slag met de ‘wat past bij jou’ vragenfilter!

“Ik zoek een passende dagbesteding” is een stuk makkelijker te beantwoorden vraagstuk. Ga dus aan de slag en ontdek jouw eigen voorkeur. De ‘wat past bij jou’ vragenfilter kun je aan de linkerkant op de ‘alle dagbestedingenpagina’ terugvinden.

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

10 + 6 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl