Dagbesteding vol? Geen probleem!

Het kan voorkomen dat jouw dagbesteding op sommige dagen vol zit. Geef dit dan eenvoudig aan.Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw dagbesteding (tijdelijk) vol zit en je dus helaas geen nieuwe cliënten kunt aannemen. Dan zou het fijn zijn als je dat kunt aangeven in je podiumplek…. Gelukkig is dit mogelijk! Lees snel hoe je dan toch kunt profiteren van extra zichtbaarheid en tegelijkertijd aan kunt geven dat jouw dagbesteding vol is.

 

Geef in  jouw podiumplek aan dat je op het moment vol zit

In jouw podiumplek kun je eenvoudig aangeven dat je op enkele dagen vol zit. Niets is zo vervelend wanneer je veel contactaanvragen krijgt van cliënten, maar ze telkens moet teleurstellen omdat jouw dagbesteding op het moment vol zit. Aan de andere kant is het natuurlijk wel belangrijk dat je zichtbaar blijft bij de doelgroep. Je podiumplek niet laten zien is ook geen optie, want je weet maar nooit… De oplossing is dat je via je eigen account de openingstijden van je podiumplek wijzigt naar de status ‘vol’. 

wijzigen-van-de-openingstijden-jouwdagbesteding

Toch blijven genieten van jouw podiumplek

Het grote voordeel van deze functionaliteit is dat je toch kunt blijven genieten van jouw podiumplek op Jouwdagbesteding. Hierdoor blijf je toch zichtbaar bij de juiste doelgroep en mocht je weer een plekje vrij hebben, dan weet de doelgroep je een stuk beter te vinden. Cliënten zullen duidelijk zien dat jouw dagbesteding op het moment vol zit:

jouwdagbesteding-dagbesteding-zit-vol-wijzigen

Zo zet je de beschikbaarheid op ‘vol’

Het veranderen van openingstijden naar de status ‘vol’ kan heel eenvoudig. Wanneer je bent ingelogd, ga je naar jouw podiumplek toe. Klik op ‘bewerken’ en direct bij de eerste stap kun je de openingstijden aanpassen door bij openingstijden op ‘vol’ te klikken. Wanneer je daarna je podiumplek opslaat, staat jouw podiumplek direct bij de gekozen dag op ‘vol’.

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

14 + 9 =

Ruben-van-jouwdagbesteding