Zit jouw dagbesteding vol? Geen probleem!

Op Jouwdagbesteding worden er dagdagelijks veel contacten gelegd tussen cliënt en dagbesteding. Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw dagbesteding (tijdelijk) vol zit en je dus helaas geen nieuwe cliënten kunt aannemen. Dan zou het fijn zijn als je dat kunt aangeven in je podiumplek…. Gelukkig is dit mogelijk!
Lees snel hoe je dan toch kunt profiteren van extra zichtbaarheid en tegelijkertijd aan kunt geven dat jouw dagbesteding vol is.

 

Geef in  jouw podiumplek aan dat je op het moment vol zit

Niets is zo vervelend wanneer je veel contactaanvragen krijgt van cliënten, maar ze telkens moet teleurstellen omdat jouw dagbesteding op het moment vol zit. Aan de andere kant is het natuurlijk wel belangrijk dat je zichtbaar blijft bij de doelgroep. Je podiumplek niet laten zien is ook geen optie, want je weet maar nooit. De oplossing is dat je via je eigen account de openingstijden van je podiumplek wijzigt naar de status ‘vol’. 

wijzigen-van-de-openingstijden-jouwdagbesteding

Toch blijven genieten van jouw podiumplek

Het grote voordeel van deze functionaliteit is dat je toch kunt blijven genieten van jouw podiumplek op Jouwdagbesteding. Hierdoor blijf je toch zichtbaar bij de juiste doelgroep en mocht je weer een plekje vrij hebben, dan weet de doelgroep je een stuk beter te vinden. Cliënten zullen duidelijk zien dat jouw dagbesteding op het moment vol zit:

jouwdagbesteding-dagbesteding-zit-vol-wijzigen

Alles aanpasbaar in jouw eigen account 

Wil je jouw openingstijden of iets anders aan je podiumplek aanpassen? Ga dan direct naar jouw account toe om de openingstijden van jouw podiumplek eenvoudig te wijzigen. 

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

9 + 3 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl