Eén account, meerdere dagbestedingen

Hartstikke leuk als jij de beschikking hebt over meerdere dagbestedingen. In dit artikel leg ik je uit waarom het enorm slim is om elke dagbesteding apart van elkaar toe te voegen. Daarnaast laat ik je zien hoe eenvoudig het is om op Jouwdagbesteding je verschillende locaties toe te voegen en om deze vervolgens vanuit één account te beheren.

Websitebezoekers oriënteren zich op basis van afstand

Websitebezoekers maken vrijwel altijd gebruik van de afstandsfilter en oriënteren zich zodoende op meerdere dagbestedingen. Dit betekent dat de websitebezoeker zijn of haar zoektocht naar een dagbesteding start bij de dagbestedingen in de buurt. De websitebezoeker kan zoeken op postcode of plaatsnaam. Daarna kan er gekozen worden voor een straal van 5, 10, 15, 25 of 50 kilometer en worden al de dagbestedingen die binnen deze straal vallen getoond. 

meerdere-dagbestedings-plekken-jouwdagbesteding

Slim om alle dagbestedingslocaties toe te voegen 

Indien je meerdere dagbestedingslocaties hebt, dan is het slim om alle dagbestedingslocaties met een podiumplek op Jouwdagbesteding te zetten. Jouw dagbestedingslocaties zullen zich niet op dezelfde plek bevinden. Juist omdat je weet dat de websitebezoekers het vaakst zoeken via de afstandsfilter, is het dus slim om al jouw dagbestedingslocaties toe te voegen. Hierdoor wordt jouw zichtbaarheid een stuk vergroot én relevanter. 

Al jouw dagbestedingslocaties verschillen van elkaar

Eén ding is zeker: al jouw dagbestedingslocaties verschillen van elkaar. En een cliënt wilt natuurlijk per locatie weten een goed beeld van de dagbesteding krijgen. Vandaar dat je per dagbesteding een podiumplek kunt maken, zodat je per dagbestedingslocatie de specifieke kenmerken erop zet. Websitebezoekers reageren liever op een concreet verhaal, dan dat ze op een algemeen verhaal moeten reageren. 

Beheer verschillende dagbestedingslocaties eenvoudig vanuit één account

Het beheren van jouw verschillende dagbestedingslocaties kan gemakkelijk vanuit één account. Nadat je jouw eerste podiumplek hebt toegevoegd, kun je vanuit jouw eigen overzichtspagina op het plusje klikken om eenvoudig al jouw dagbestedingslocaties toe te voegen. Daarna kun je ten alle tijden alle podiumplekken afzonderlijk van elkaar aanpassen. Dus mocht je andere afbeeldingen willen toevoegen, je informatie aanpassen of zit één van jouw dagbestedingen tijdelijk vol? Dan kan je dat via één account eenvoudig beheren, wel zo gemakkelijk!

dagbesteding

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

13 + 5 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl