Dagbesteding voor ouderen

Dagbesteding voor ouderen wordt in vele verschillende vormen aangeboden. Alleen het vinden van de juiste dagbesteding kan soms nog best lastig zijn. Een passende dagbesteding vind je op Jouwdagbesteding en daarnaast kun je direct ontdekken welke dagbesteding het beste bij je zou kunnen passen.  

Welke soorten dagbesteding zijn er

Er zijn veel verschillende soorten dagbesteding voor ouderen. Denk bijvoorbeeld een atelier, boerderij, buurthuis, circus, dieren, fabriek, fietsenmakerij, garage, groenvoorziening, handenarbeid, horeca, hotel, houtbewerking, ICT / computers, koken, kunst, postbode, recreatie, recycling, schoonmaak, sport, theater, transport, wasserette, winkel en zorg. Maar ook voor ouderen met dementie zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Begin je zoektocht naar een passende dagbesteding door op de alle ‘alle dagbestedingenpagina’  aan de linkerkant aan te vinken onder welke doelgroep of doelgroepen je vader of moeder valt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de doelgroep ouderen. Ook zal de filter ‘afstand’ waarschijnlijk belangrijk zijn, omdat je dan een dagbesteding in de buurt kunt zoeken.

Nog leuker: ga samen kijken naar een passende dagbesteding

Op Jouwdagbesteding vind je voor ouderen een ruime keuzes aan dagbestedingen. Maar hoe zorg je nu voor een behapbare selectie aan daadwerkelijk geschikte dagbestedingen? Simpel. Vul samen de unieke wat past bij jou vragenfilter in om een voorkeur te ontdekken. Met de ‘wat past bij jou’ vragenlijst krijg je 5 vragen waaruit jullie samen kunnen kiezen voor wat het beste zou passen. Nadat jullie deze vragenlijst hebt ingevuld, komt hier een selectie aan dagbestedingen naar voren die waarschijnlijk het beste zou kunnen passen.

dagbestedingen

Met de ‘wat past bij jou’ vragenfilter, vind jij de best passende dagbesteding!

Een geschikte dagbesteding vinden kan soms heel ingewikkeld zijn. Het belangrijkste is dat je op een plek terecht komt waarbij jouw wensen, talenten en vaardigheden het allerbeste tot z’n recht komen. Maar vooraf bepalen welke dagbesteding dit dan zou moeten zijn, kan soms lastig en frustrerend zijn. Met de ‘wat past bij jou’ vragenfilter vind jij in 5 vragen de dagbesteding die het beste bij je past!

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

6 + 7 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl