Dagbesteding voor niet aangeboren hersenletsel (NAH)

NAH is een verzamelnaam voor “niet aangeboren hersenletsel” en kan ontstaan door letsel aan de hersenen die zijn na de geboorte zijn ontstaan. Het letsel kan een gevolg zijn van bijvoorbeeld een herseninfarct, een ongeluk of een hersenbloeding. Dit kan het leven van iemand met NAH compleet veranderen, afhankelijk van de ernst van beschadiging van de hersenen uiteraard. 

Wanneer jij of iemand die je kent NAH heeft dan zou dagbesteding een mooie vorm van daginvulling kunnen zijn. Jouwdagbesteding is de juiste plek om de zoektocht naar een passende dagbesteding te starten! 

Welke soorten dagbesteding zijn er?

Bij een dagbesteding wordt er gekeken naar wat jouw mogelijkheden zijn en nog belangrijker: jouw talenten. Waarschijnlijk vindt jij het ook belangrijk dat er aandacht is voor verbetering van jouw zintuigen, daarom is er vaak ook extra aandacht om deze te stimuleren. Wanneer je mooie stappen maakt kan er in overleg gekeken worden naar de overstap naar een fijne en passende werkplek. 
Er zijn ontzettend veel verschillende dagbesteding waar iemand met NAH op zijn plek zou zitten. 
Begin jouw zoektocht naar een passende dagbesteding op de “alle dagbestedingspagina”. Je kunt daar aan de linkerkant aanvinken naar welk type dagbesteding jij zou willen gaan. Denk bijvoorbeeld een atelier, boerderij, buurthuis, circus, dieren, fabriek, fietsenmakerij, garage, groenvoorziening, handenarbeid, horeca, hotel, houtbewerking, ICT / computers, koken, kunst, postbode, recreatie, recycling, schoonmaak, sport, theater, transport, wasserette, winkel en zorg.

dagbesteding-voor-niet-aangeboren-hersenletsel-nah-jouwdagbesteding

Vind je het toch lastig om een keuze te maken? Maak gebruik van de ‘wat past bij jou’ vragenfilter!

Bij Jouwdagbesteding vind je voor NAH doelgroep een enorm ruim aanbod aan dagbestedig. Ben je benieuwd naar welke dagbesteding bij jou of degene waarvoor jij op zoek bent past? Daar helpen wij jou bij, door middel van de “wat past bij jou” vragenfilter. Deze vragenfilter bestaat uit 5 gemakkelijke (picto)vragen waarmee je een voorkeur voor een dagbesteding kan ontdekken. De dagbestedingen die naar voren komen kunnen op voorhand al bij jou passen. Bekijk de dagbestedingen en je krijgt direct een indruk door de foto’s en de informatie, je kan hen vervolgens gemakkelijk een bericht sturen door op de knop “stuur een bericht” te klikken!  

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

14 + 12 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl