Dagbesteding voor je vader of moeder

“Ik zoek een passende dagbesteding” wordt vaak als eerste gesteld wanneer je als gebruiker op zoek bent naar een dagbesteding. Maar het komt ook weleens voor dat je niet voor jezelf naar een dagbesteding op zoek bent, maar voor je vader of moeder. Natuurlijk kun je ook dan op Jouwdagbesteding een passende dagbesteding vinden. 

 

Welke soorten dagbesteding zijn er

Er worden verschillende soorten aan dagbesteding aangeboden. Begin je zoektocht naar een passende dagbesteding door op de alle ‘alle dagbestedingenpagina’  aan de linkerkant aan te vinken onder welke doelgroep of doelgroepen je vader of moeder valt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de doelgroep ouderen. Ook zal de filter ‘afstand’ waarschijnlijk belangrijk zijn, omdat je dan een dagbesteding in de buurt kunt zoeken.

Nog leuker: ga samen kijken naar een passende dagbesteding

Op Jouwdagbesteding vind je voor ouderen een ruime keuzes aan dagbestedingen. Maar hoe zorg je nu voor een behapbare selectie aan daadwerkelijk geschikte dagbestedingen? Simpel. Vul samen de wat past bij jou vragenfilter in om samen te ontdekken welke voorkeur je vader of moeder heeft. Op deze manier krijgen jullie samen al meer gevoel bij welke dagbesteding op voorhand het beste zou passen. Met de ‘wat past bij jou’ vragenlijst krijg je 5 vragen waaruit jullie samen kunnen kiezen voor wat het beste zou passen. Nadat jullie deze vragenlijst hebt ingevuld, komt hier een selectie aan dagbestedingen naar voren die waarschijnlijk het beste bij je vader of moeder passen 

dagbesteding-voor-je-vader-of-moeder

Waar wacht je nog op?

Druk op onderstaande knop en ga direct op zoek naar de allerleukste dagbesteding voor je vader of moeder! 

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

9 + 4 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl