Dagbestedingen

 

Dagbestedingen

Start hier jouw zoektocht naar passende dagbestedingen! Bekijk alle informatie, foto’s en leg gemakkelijk contact. Ben jij benieuwd welke dagbesteding bij je past? Gebruik dan de ‘wat past bij jou’ vragenfilter.
In 5 vragen weet jij welke dagbesteding het beste bij jou zou kunnen passen.

Heb jij een dagbesteding? Geef jouw dagbesteding ook binnen 10 minuten een podiumplek! Registreer je hier.

Wat is een dagbesteding? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Een dagbesteding is een plek die zorgt voor een herkenbare dagstructuur. De dagbestedingsplek kan verschillend zijn en andere doelgroepen bedienen. Zo zijn er dagbestedingsplekken met als doelgroep autisme, gehandicapten, blind/slechtziend, chronisch ziek, dementie, doof/slechthorend, gedragsproblemen, lichamelijke beperking, meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel, ouderen, psychische aandoening, verslaving, vrijwilliger, jongeren, kinderen of vluchtelingen.

Het is belangrijk dat je een dagbesteding kiest die bij je past. Daarom heeft Jouwdagbesteding een speciale ‘wat past bij jou’ vragenfilter ontwikkeld. Hierin kun jij je persoonlijke voorkeuren aangeven en komt daarna een selectie van dagbestedingen naar voren welke het beste bij jou zouden passen. Ook als een dagbesteding vol is, dan kun je dit direct zien.

Ook de omgeving of het type dagbesteding kan erg verschillend zijn. Zo zijn er dagbestedingen met als categorie buurthuis, circus, dieren, fabriek, fietsenmakerij, garage, groenvoorziening, handenarbeid, horeca, hotel, houtbewerking, ICT / computers, koken, kunst, postbode, recreatie, recycling, schoonmaak, sport, theater, transport, wasserette, kringloop, winkel en zorg. 

Een dagbesteding in de buurt is natuurlijk het allerfijnste. Maak daarom gebruik van de postcodefilter om te kijken welke dagbesteding er bij jou in de buurt zit. Maar je kunt ook kijken welke dagbestedingen er allemaal per plaats zijn. Wat ook interessant is, is dat Jouwdagbesteding samenwerkingen met scholen heeft en geïnterviewd is door Vakblad Klik.