Zorg werkt voor jou
Walsbergseweg 38
5752 PA Deurne
06-19448537
Gert-Jan Altink
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

'Zorg werkt voor jou' is een kleinschalige zorginstelling die de samenwerking is aangegaan met 'zorgboerderij Het Spekrijt'. De dagbesteding vindt plaats op de locatie van Het Spekrijt.

Naast dagbesteding biedt Zorg werkt voor jou ook andere zorg-producten aan zoals logeeropvang, individuele (ambulante) begeleiding, systemisch werk en worden er tevens trainingen aangeboden.

Verder werkt 'Zorg werkt voor jou' ook intensief samen met 'Re-integratie Zuidoost-Brabant VOF' bij de stap richting betaald werk en/of opleiding.

De dagbesteding, ofwel groepsopvang, wordt in het bijzonder aangeboden voor de doelgroep kind en jeugd. Er is ruimte voor (georganiseerd) samenspel, maar ook is er in ruime mate aandacht voor het individu. Een veilige omgeving wordt geboden. Het is niet alleen leuk en gezellig maar ook leerzaam. Ieders hulpvraag staat dan ook centraal.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
10:00 - 16:00
di
10:00 - 16:00
wo
10:00 - 16:00
do
10:00 - 16:00
vr
10:00 - 16:00
za
10:00 - 16:00
zo
gesloten

werkzaamheden

Tijdens de dagopvang wordt er 'spelenderwijs' gewerkt aan onder andere het vergroten van de zelfredzaamheid, sociale vaardigheden, omgaan met emoties, het zelfbeeld en het leren invullen van vrije tijd.
De bezigheden kunnen uiteenlopend zijn. Van het werken met dieren en bezig zijn in het groen, tot het maken van iets creatiefs (zowel in de werkplaats als de keuken). Ook is er aandacht voor het ontdekken (of inzetten) van de eigen talenten. Op de locatie zijn hier tal van mogelijkheden voor!

Toon meer ˅

Categorie
dieren
groenvoorziening
handarbeid
horeca
houtbewerking
koken
overig
recreatie
recycling
schoonmaak
sport
winkel
zorg

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
jongeren
kinderen
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving