Studio Xplo
Gershwinstraat 10A
5012 AR Tilburg
06- 3982 6286
Jofke van Loon
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Bij Studio Xplo in Tilburg kun je op jouw niveau tekenen en schilderen. Samen met een professionele kunstenaar kun je onderzoeken hoe je teken- en schilderstechnieken kunt inzetten als een fijne uitlaatklep om je ideeën vorm te geven.

Zij hebben methoden ontwikkeld ter bevordering van multi-zintuiglijke waarneming en zijn gespecialiseerd in werken met mensen met een visuele beperking.
Verder komen er onder andere mensen met een Burn out, NLD (moeite met het verwerken van non-verbale informatie), NAH (niet aangeboren hersenletsel), autisme, psychische problematiek en lichamelijke beperkingen.

Deze dagbesteding is opgezet voor mensen die op niveau begeleid willen worden en meer willen dan alleen een plek om (bezig) te zijn. Al is de sfeer ook erg gezellig.

Het atelier is groot, maar om iedereen voldoende aandacht en ruimte te kunnen geven wordt er in kleine groepen gewerkt. De dagbesteding vindt plaats op dinsdag en donderdag. Wellicht dat dit in de toekomst wordt uitgebreid.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
09:00 - 16:30
wo
gesloten
do
09:00 - 16:30
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Misschien is het zo dat tekenen en schilderen op de traditionele manier niet meer fijn gaat voor jou.
Of durf je niet te beginnen, omdat je het nooit goed genoeg vindt wat je maakt.
Misschien zoek je gewoon een fijne plek waar je inspiratie kunt opdoen en vrij kunt tekenen en schilderen. Een plek waar je gezien en gehoord wordt en waar rekening met je wordt gehouden.

Wij kunnen je helpen bij nieuwe technieken en methoden. Dat is soms spannend en daarom helpen we je plezier te hebben in het proces en minder bezig te zijn met het resultaat. Samen gaan we op zoek naar een manier van werken die bij jouw mentale en fysieke mogelijkheden past.

Toon meer ˅

Categorie
kunst

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving