Stichting de Enghoeve
Eng 7
4288 JT Uitwijk
0633840199
Marlot Hermens
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Stichting De Enghoeve is een GGZ-instelling die ambulante en specialistische behandeling, begeleiding en diagnostiek voor jeugd aanbiedt.
Daarnaast bieden we dagbesteding en individuele begeleiding (op locatie of thuis) aan volwassenen.

“Samen, met rust en aandacht, present zijn, kleinschalig, plezier, ruimte voor iedereen” zien wij als onze kernwaarden. Wij proberen wederzijds respect voor elkaars grenzen te hebben en het systeem van de cliënt zo optimaal mogelijk te betrekken. Onze groene locatie biedt tal van fysieke mogelijkheden. De Enghoeve biedt zoveel mogelijk zorg op maat in overleg met de cliënt en het systeem rondom de cliënt.

Dagbesteding in een groep
De dagbesteding vindt plaats in een klein groepje van maximaal 5 personen. Alleen in de ochtenden bieden wij groepsbegeleiding van 8:30-11:30. In de groep is veel ruimte voor individuele inbreng en aandacht, maar samenwerken staat aan de andere kant ook centraal.

Individuele dagbesteding
Soms past het niet om in een groep dagbesteding te volgen, individuele dagbesteding is dan nodig. Neem contact op om de mogelijkheden op maat te bespreken.

Ambulante begeleiding (individuele begeleiding)
Soms hebben hulpvragen iets meer nodig, we bieden dan ambulante (individuele) begeleiding in plaats van individuele dagbesteding. Deze begeleiding kan bij de Enghoeve of in de thuissituatie plaatsvinden. Neem contact op om de mogelijkheden op maat te bespreken.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:30 - 17:00
di
08:30 - 17:00
wo
08:30 - 17:00
do
08:30 - 17:00
vr
08:30 - 17:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Dagbesteding in een groep
Het verzorgen van de dieren en het bijhouden van het terrein behoren tot de werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte voor kleine projecten zoals bijvoorbeeld houtbewerking, knutselen of een spelletje spelen.

Individuele dagbesteding
De inhoud van de dagbesteding wordt inhoudelijk op maat vorm gegeven. Gezien het ruimtelijke karakter van de Enghoeve zal het buiten werken of met dieren werken vaak onderdeel zijn van de dagbesteding.

Ambulante (individuele) begeleiding
De inhoud van deze begeleiding wordt inhoudelijk op maat vorm gegeven. Afhankelijk van de locatie van de begeleiding zal het buiten bezig zijn in meer of mindere mate een rol spelen.

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
groenvoorziening
handarbeid
houtbewerking
koken
zorg

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
verslaving
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving