Stichting De Buitenkansen
Vessemseweg 9
5511 KA Knegsel
0614435455
Sander Verhulst
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Stichting De Buitenkansen is een initiatief van neven Hein en Sander, boer en begeleider. Op de boerderij van Hein wordt maatwerk dagbesteding aangeboden. Ook bezit de familie een stuk bos waar gewerkt wordt. De Buitenkansen biedt zinvol werk met toegewijde begeleiding aan mensen die (weer) een stap willen zetten in de richting van betaald) werk, maar ook voor mensen die zich anderszins willen ontwikkelen of willen herstellen na een mindere periode in het leven. Waar je ook naar op zoek bent, je komt altijd terecht in ons gezellige team, waarin jij als individu en in een groep je plek zal gaan vinden.

Wij bieden:
✔ Maatwerk / arbeidsmatige dagbesteding
✔ Sociale reïntegratie
✔ Werkervaring
✔ Ambulante begeleiding

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 12:30
di
09:00 - 12:30
wo
gesloten
do
09:00 - 12:30
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Hoe fantastisch is het om elke dag vol energie te beginnen met een verfrissende wandeling in de adembenemende natuur? Als dat jouw ideale start van de dag is, dan ben je bij Stichting de Buitenkansen aan het juiste adres! Onze activiteiten spelen zich namelijk voornamelijk af in de prachtige buitenlucht. We bieden een breed scala aan boeiende werkzaamheden aan, variërend van het liefdevol verzorgen van koeien en het onderhouden van onze weelderige akkers tot het herfstig betoverende bosonderhoud. Op dit moment zijn we zelfs bezig met het creëren van onze eigen moestuin!

Maar dat is nog niet alles - we hebben JOUW hulp nodig om deze groene dromen te verwezenlijken! Jouw inbreng wordt hier met open armen ontvangen en gewaardeerd. Waar wacht je nog op? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen en samen een geweldige tijd te beleven!

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
groenvoorziening
handarbeid

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
gedragsproblemen
jongeren
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
Volwassenen

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving