Smaakvol Eten & Drinken
Hoogstraat 161
5258 BC Berlicum
073-7370183
www.smaakvolberlicum.nl
Lia Sterkenburg
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Bij Smaakvol Eten & Drinken, een initiatief van Trajectvol, werken we sinds de opening op 14 juli 2014 aan een gezellige sfeer, waar je kunt genieten van een smaakvolle lunch, lekkere high tea of overheerlijk diner.

Bij Smaakvol zie je overdag voornamelijk mensen met een beperking in de bediening en de keuken werken, dat is wat ons bijzonder maakt: anders dan de meeste lunchrooms of restaurants.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de beperking van onze medewerkers maar het liefst kijken we naar de mogelijkheden en kwaliteiten die zij hebben.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
09:00 - 16:00
zo
gesloten

werkzaamheden

Onze medewerkers werken in het restaurant in de bediening, achter de bar om de drankjes klaar te maken, achter het koffiezetapparaat (barista) en achter de kassa.

Onze medewerkers werken ook in de keuken en maken de broodjes en salades voor de lunch klaar. Daarnaast worden daar taarten gebakken en werken ze bij de afwas.

Onze medewerkers doen ook elke dag schoonmaakwerkzaamheden om het restaurant en de keuken schoon te houden en ze vouwen de schone was op.

Daarnaast worden er regelmatig samen boodschappen gedaan en zijn er knutselactiviteiten om o.a. cadeaubonnen en verjaardagskaarten te maken.

Toon meer ˅

Categorie
horeca
koken
schoonmaak

Doelgroepen
autisme
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving