Krachtbesteding bij ontzorgboerderij Buiten.thuis.zijn
Antwerpseweg 67
4891 CM Rijsbergen
0648468966
www.buitenthuiszijn.nl
Bart Kokx-Leguijt
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Ben jij een krachtpatser en zoek je een leuke plek om te werken? Houd jij ervan om onder de mensen te zijn? Weet jij waar je heel goed in bent of wil jij dit gaan onderzoeken? Lees dan vooral verder!

In het voorjaar van 2021 start er in Rijsbergen een nieuwe dagbestedingsplek (wij noemen dit krachtbesteding), genaamd; Buiten.thuis.zijn!

In de natuurlijke omgeving van een oude boerderij gaan wij (Mendy, Bart en Mien) een toegankelijk gastenverblijf bouwen. Hier kunnen ‘zorgbehoevende’ mensen/gezinnen vanaf 2022 overnachten (ook logeerweekenden). Een plek met verschillende ontzorg-activiteiten, een plek om tot rust te komen, ofwel…

Een thuis buiten je huis, waar je volledig jezelf kunt zijn!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
09:00 - 16:00
zo
gesloten

werkzaamheden

Met de krachtbesteding ga je arbeidsmatig werken, passend bij jouw interesses en kracht. Als je die niet weet gaan we daar met jou naar opzoek.
Bij ons doe je werk waar jij blij van wordt maar waarmee je ook de gasten blij maakt!

Extra bijzonder bij Buiten.thuis.zijn is dat je van begin af aan kunt meewerken aan de opzet van het gastenverblijf!
Je wordt echt onderdeel van het team, je vergroot jouw kennis, vaardigheden, netwerk en zelfvertrouwen. Waardoor je over een jaar kunt zeggen ‘ik heb hier mijn steentje (misschien wel letterlijk) aan bijgedragen!’.

Werkzaamheden die er in 2021 gedaan worden zijn bijvoorbeeld: de website en social media beheren, video’s maken, meewerken aan de bouw van het gastenverblijf, meubels maken of opknappen, de tuinkas bouwen, de kruiden verzorgen, activiteiten ontwikkelen en het volgen van trainingen om nog beter te worden in de taken.

In 2022 opent het gastenverblijf en zullen de werkzaamheden worden uitgebreid met; het verwerken van de boekingen, het ontvangen en begeleiden van de gasten, het begeleiden van activiteiten, het maken van eten en drinken, het beheren van de bevoorrading en het verzorgen van schoonmaakwerkzaamheden. We gaan dan ook de buitenruimtes klaarmaken. Een kleine dierenweide, boomgaard en moestuin, ook die dienen natuurlijk onderhouden te worden. Uiteraard kunnen er vanuit jouw Persoonlijke Toekomstplan ook nieuwe activiteiten en taken ontstaan.

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
groenvoorziening
handarbeid
horeca
hotel
houtbewerking
ict computers
koken
recreatie
schoonmaak
wasserette
winkel
zorg

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
doof slechthorend
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving