Heerlijck Besonder
Esdoornstraat 46
5712NS Someren-Eind
0618428751
www.powerheroes.nl
Robin Berkers
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Wij zijn Robin Berkers en Eline van Lieshout-Schoolmeesters. We mogen met trots presenteren dat we vanaf 1 september 2020 een nieuwe, kleinschalige, dagbestedingsplek openen in de oude pastorie van Someren-Eind.
De dagbesteding is voor jongeren met een verstandelijke beperking en in de vorm van een knus en oud banketbakkerijtje. De pastorie is de aangewezen locatie hiervoor!

We maken voornamelijk taarten maar ook andere lekkernijen. Plaatsen jullie een bestelling? Dan gaan wij snel aan de slag met verse producten, onder anderen uit eigen tuin.

Maar Heerlijck Besonder is niet zomaar een dagbestedingsplek waar alleen gebakken wordt. Het is een plek waar naast bakken, ook geleerd en vooral plezier gemaakt wordt. In een creatieve en veilige omgeving leren we zelfredzamer
en zelfstandiger te worden.

In de nabije toekomst is het de bedoeling om uit te breiden. Uitbreiding in aanbod voor zowel de klanten en de cliënten. Want deze prachtige locatie biedt veel meer mogelijkheden in activiteiten en stellen we natuurlijk ook graag open voor klanten.

Om Heerlijck Besonder tot een succes te maken, zijn we nog opzoek naar een aantal toppers met een verstandelijke beperking. Ben jij zo’n topper? Laat het ons dan weten zodat we samen kunnen kijken of je vanaf 1 september op dinsdag en donderdag met ons kan komen werken!

Informatie over de dagbesteding of het aanbod in lekkernijen? Kijk snel op onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar info@heerlijckbesonder.nl.

Houd tevens onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
09:00 - 17:00
wo
gesloten
do
09:00 - 17:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Bakken van taarten en gebak
Creatief (alles maken rondom een feestje: etagere, kaarten, slingers, taartbodem, etc.).

Categorie
koken
winkel

Doelgroepen
autisme
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving